Агенция за преводи "Ивпресс"

Общи условия

           Това са  условия за споразумение между клиента и  Агенция за преводи  "Ивпресс".          
За да използвате услугите на Агенция за преводи  "Ивпресс"  е необходимо  да потвърдите, че приемате нашите условия и сте  съгласни с тях.

          Правите запитване и изпращате  текста за превод чрез нашият online бутон. Като изпратите текста, Вие не се обвързвате по никакъв начин в договорни отношения с нас, но ние поемаме ангажимент за конфиденциалност. След като  се свържем с Вас и уточним всички подробности около Вашия превод, както и точната цена за извършване на услугата, Вие трябва да приемете нашите условия за споразумение.

          С извършване на плащане по банков път, Вие ставате страна по договора с Агенция за преводи  "Ивпресс". След получаване на потвърждение за извършено плащане от страна на банката , Агенция за преводи  "Ивпресс"  се задължава в рамките на работния ден, да Ви  уведоми, че заявката Ви е приета. По този начин Агенция за преводи  "Ивпресс"  става страна по договора за осъществяване на преводачески услуги.

          Ако в рамките на  3 работни дни от получаване на заявката за превод, Агенция за преводи  "Ивпресс"  не получи потвърждение за плащане от банката, тя се счита за невалидна.                                           

          Ако желаете да поръчате превод трябва да направите нова заявка.

          Посочената в заявката цена на услугата  е окончателна и включва ДДС. При желание от Ваша страна се издава фактура.    

          Стойността на куриерската услуга, ако има такава се заплаща допълнително.

          Всички срокове по този договор започват да текат от момента, в който се свържем с Вас и потвърдим , че заявката Ви е приета.

          Ако заплатената от Вас сума е по-висока от дължимата, Агенция за преводи  "Ивпресс"   незабавно ще възстанови разликата в цената. Ако заплатената от Вас сума е по-ниска от дължимата, Вие  следва да доплатите разликата в цената. Ако преводът направен от нас, не отговаря на Вашите изисквания, то сумата отново ще Ви бъде върната, но не повече от 50% от стойността на превода.
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg