Агенция за преводи "Ивпресс"

Набор на текст

Aгенция за  преводи „Ивпресс” извършва всякакъв вид набор на текст на български, английски,  руски,  немски, френски или гръцки език, форматиране и обработка на текст, включително добавяне на таблици, графики  и др.  в текста.

     Цената  за компютърен набор на стандартна страница А4 е за 1800 знака /думи и интервали вкл./.

Български език

до 50 стр.- 1.20 лв./стр. за набор на печатен / сканиран /текст,

над 50 стр. -1,00 лв./стр. за набор на печатен / сканиран /текст,

1.50 лв./стр. за набор на четлив ръкопис.


При поръчки над 100 страници цени по договаряне.

Английски, Руски – 1.70 лв./стр.

Немски, Френски – 1.90 лв./стр.

Гръцки – 2.40 лв./стр.

На други езици цена по договаряне. Срокът за набор се определя индивидуално за всяка поръчка. Цените за набор се отнасят за печатен текст и четлив ръкопис. За нечетливи почерци цената се увеличава с 50%, за което ще бъдете уведомени при приемането на поръчката.

Таблица: до 50 клетки: 1.00 лв./бр.;
от 50 до 100 клетки: 2.00 лв./бр.

Графика: 2,50 лв./бр.

Набор на формули - 0,20 лв. до 0,50 лв./бр.

При поръчки над 100 страници цени по договаряне.

За удобство на студенти предлагам набор на лекции. Вашите ръкописни лекции ще изглеждат много по-разбираемо в word формат. Така те ще бъдат навсякъде с вас от Вашият телефон или таблет, ще спестите време и ще бъдете улеснени при Вашата подготовка за изпит!

Доставка и начин на плащане:

Доставката е валидна за цялата страна с наложен платеж по куриер за сметка на клиента, като адреса се уточнява по е - mail, Viber, Messenger или GSM. Плащането може да се извърши чрез Easy pay, Еконт или банкова сметка. Ако не желаете разпечатване, може да получите разработките си само в електронен вид. Телефон за връзка: 0988810082,e-mail: ivpresss@ gmail.com

       На други езици цена по договаряне. Срокът за набор се определя индивидуално за всяка поръчка. Цените за набор се отнасят за печатен текст и четлив ръкопис. За нечетливи почерци цената се увеличава с 50%,  за което ще бъдете уведомени при приемането на поръчката.

 

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg